Отговорност

Фирма "М & М Орхидеен Свят" ЕООД се явява в качеството си на вносител на екзотични орхидеи и растения. Видовете растения, техните имена, размер и класификации са предоставени от фирмата производител. За объркани етикети, възраст на растението и всякакви други възможни неточности фирма "М & М Орхидеен Свят" ЕООД не носи отговорност. Евентуални неточности са по вина на производителят и "М & М Орхидеен Свят" ЕООД няма как да знае за това. Всеки клиент направил поръчка през магазина автоматично следва, че е съгласен с това условие и се счита, че го е прочел и се е съгласил на покупка на своя отговорност.

Всяка една пратка се пуска с куриерска фирма Еконт. Цените за доставка по време на поръчка са ориентировъчни и биват крайно калкулирани след нанасяне на допълнителните техни такси и комисионни.

Всяка пратка се пуска с опция "Преглед". Всеки клиенти има правото да отвори своята пратка, пред служителите на куриерската компания и да провери съдържанието за евентуални проблеми при трънспорта. Ако се установи такъв проблем се съставя протокол от служителят на фирмата куриер.

Всеки клиент има право да прегледа своята пратка и да реши дали да я приеме. При евентуален отказ, цената за транспорта в двете посоки са за сметка на клиента.